Loopbaanonderzoek

Je staat op een kruispunt in je leven. Het is tijd om een keuze te maken. Misschien heb je dat al een tijdje zien aankomen, maar dacht je er nog onderuit te kunnen. Inmiddels zie je het onder ogen: “Ik moet iets anders, maar wat?”
Ik help je bij het maken van die keuze. We gaan samen op zoek naar het loopbaan perspectief dat het beste bij jou past. En maken een concreet plan om dit perspectief te bereiken.
Vaak lijkt het bijsturen van je loopbaan een grote stap, maar wat blijkt: het is vaak veel makkelijker en leuker dan verwacht. Het is een kwestie van veel informatie verzamelen, deze informatie ordenen en op je in laten werken, vervolgens volg je je gevoel. Natuurlijk heb je jouw eigen beren op de weg, en die kom je tegen ook.
Juist die obstakels geven jou inzicht in hoe je je weg kunt vinden in jouw loopbaan.

Je start met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Een loopbaanonderzoek duurt drie maanden, waarin je zes coachingsgesprekken voert van twee uur. Je krijgt opdrachten mee, voor het maken van deze opdrachten wordt een tijdsinvestering verwacht van ongeveer twee dagdelen per week.